What
  • Flori
  • Legume
Where

Despre noi

AgriBiz.ro ofera informatii utile, stiri si oportunitati de afaceri in agricultura, adresandu-se atat fermierilor,  producatorilor si distribuitorilor de inputuri, dar si consumatorilor de produse agricole. Experiența si informatiile noastra din domeniul agricol garantează relevanța soluțiilor noastre și a sfaturilor noastre strategice.

Una dintre cheile succesului AgriBiz.ro este angajamentul său de a prezenta informatii cu adevarat utile si valoroase, soluții inovatoare și de perspectivă pentru problemele din agricultura, de a face față provocărilor actuale și de a micii fermieri si solutiile inovative in agricultura romaneasca. Ne propunem ca fermierii nostri sa adune cat mai multe informatii, sa faca schimb de cunostinte si sa utilizeze tehnologii moderne, pentru a spori invatarea si a stimula inovatia in cadrul fermelor agricole din Romania.

Prin intermediul lor, accesam cel mai mare și mai consacrat public de fermieri, precum și profesioniști din agricultură; avem acces la o comunitate de profesioniști din agricultura 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

AgriBiz.ro oferă sfaturi independente cu o abordare practică și un management integrat. Serviciile noastre se concentrează pe sisteme de agricultură rentabile și durabile care respectă principiile comerciale de bună practică pentru afaceri, sol și mediu. Echipa noastră de consultanți combină cunoștințele lcu o gamă largă de expertize tehnice care acoperă multe aspecte ale producției agricole. Cititorii si membrii noștri sunt fermieri, cultivatori, procesatori, comercianți cu amănuntul de input-uri si produse agroalimentare.

De asemenea, putem promova in cadrul site-ului nostru activitatea dumneavoastra in domeniul agricol, mai ales daca va doriti sa ajungeti la un public format exclusiv de catre fermieri. Va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@agribiz.ro